ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Joe Biden a semnat azi, vineri, un ordin executiv propagandist care ar urma să protejeze accesul femeilor la avort și contracepție după ce Curtea Supremă a anulat luna trecută verdictul Roe v Wade care legaliza avortul, a anunțat Casa Albă, relatează Reuters.

Președintele SUA va cere Departamentului serviciilor de sănătate să ia măsuri pentru a proteja și extinde accesul la "medicație pentru avort" aprobată de Agenția federală pentru hrană și medicamente (FDA), a informat Casa Albă, conform știrii citate de Agerpres și ȘtiripeSurse.

De asemenea, el va ordona departamentului să se asigure că femeile au acces la asistență medicală de urgență, servicii de planificare familială și contracepție, inclusiv dispozitive intrauterine (DIU).

Ordinul propagandistic nu poate avea efect în statele care decid să apere dreptul la viață, conform Constituției și democrației (puterea poporului).

Pe acest fond prezentăm o sugestivă Fotografie a Zilei: „Vreți un avort? Încercați un vaccin Covid!”