ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântărețul Michael Bublé a anunțat că se retrage din viața muzicală pentru a fi alături de fiul său,  care suferă de cancer. Vestea i-a șocat pe fanii artistului, care a oferit mai multe detalii cu privire la această decizie, într-un interviu acordat recent.

Artistul Michael Bublé renunță la cariera de muzician pentru a-i dedica mai mult timp fiului său Noah, în vârstă de 5 ani, care, de doi ani se confruntă cu cancerul la ficat. Boala cruntă l-a traumatizat pe celebrul cântăreț, încât a hotărât să pună familia în prim-plan, și să dea uitării faima, conform declarațiilor oferite de acesta, într-un  interviu  pentru Daily Mail: „Pur si simplu vrei să mori. Nici măcar nu știu cum mai respiram. Întreaga mea ființă s-a schimbat după ce Noah s-a îmbolnăvit".

 În același interviu, Michael Bublé, 43 de ani,  a anunțat că ultimul său album se va numi ”Love” care se anunță a fi unul pe placul fanilor săi.