ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michelle Obama a reacționat la zvonurile potrivit cărora ar intenționa să candideze în alegerile pentru Casa Albă din 2024.

Într-o declarație pentru NBC News, Biroul lui Michelle Obama a declarat că aceasta nu are de gând să intre în cursa prezidențială.

Crystal Carson, director de comunicare, a afirmat:

„Așa cum fosta Primă Doamnă a spus de mai multe ori de-a lungul anilor, nu va candida la președinție. Doamna Obama sprijină campania de realegere a președintelui Joe Biden și a vicepreședintei Kamala Harris.”

După cum scrie NBC News, Michelle Obama are intenția de a-l ajuta pe Biden să fie reales, însă ea nu va juca un rol la fel de proeminent ca în timpul campaniei din 2020.

Campania lui Biden dorește să folosească popularitatea fostei Prime Doamne printre Democrați pentru a mobiliza un număr mai mare de alegători.

Pe măsură ce Joe Biden dă semne tot mai evidente de declin cognitiv și fizic, se întețesc zvonurile că Democrații nu îl vor lăsa să candideze în noiembrie 2024 și că intenționează să îl înlocuiască.

Michelle Obama este numele cel mai vehiculat pentru a-i lua locul.