ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Despre Mihaela Noroc a aflat o lume, după ce proiectul său fotografic, intitulat Atlasul Frumuseții, a ajuns în paginile unor publicații prestigioase occidentale sau pe CNN. În timp ce românca își duce mai departe proiectul, luând continentele la pas, fotografiile realizate de ea reușesc să schimbe viețile celor pe care le-a imortalizat în Atlasul Frumuseții.  

Mihaela Noroc a străbătut lumea, de la un capăt la altul, pentru a surprinde frumusețea femeilor. Proiectul ei, unic în lume, a fost lăudat și prezentat in publicații  ca The Independent, Forbes, Huffington Post, Le Figaro, Business Insider, Buzz Feed, Mashable, la emisiunea lui Oprah Winfrey și la CNN.

"Frumusețea înseamnă  diversitate, iar eu am străbătut lumea pentru a o descoperi", spunea Mihala Noroc pentru CNN.
 
Așa a descoperit-o în Tadjikistan pe Munira, o tânără căreia i s-a schimbat viața după fotografia realizată de româncă.
 
Mihaela a surprins-o pe Munira, o tâăra superbă de 19 ani, în timp ce muncea în Dușanbe. Fata, care visa să fie medic, a fost nevoită sa renunțe la studii pentru a-și întreține familia.  Tânăra ajunsese să planteze flori pe stradă și să parcheze mașini, muncă pe care o face cu eleganță, asa cum se vede si in fotografia Mihaelei.

După ce a apărut în Atlasul Frumuseții, un post de televiziune local a făcut un reportaj despre ea. "Sper din tot sufletul ca prezența ei în Atlasul Frumuseții să îi schimbe viața și ca oamenii să o ajute să-și îndeplinească visul”, a scris Mihaela Noroc pe Facebook.