ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Trump nu dă înapoi din lupta pentru alegeri oneste, a declarat vicepreședintele Mike Pence.
„Vom continua să luptăm până când fiecare vot legal va fi numărat. Vom continua să luptăm până când fiecare vot ilegal va fi eliminat", a spus Mike Pence, potrivit LifesiteNews.


„Vom câștiga Georgia, vom salva America și nu vom înceta niciodată să ne luptăm pentru ca America să fie mare din nou”, a continuat el.

„Am venit aici să le spun bărbaților și femeilor din Turning Point SUA: Rămâneți în luptă”.

Ehipa lui Trump a contestat oficial numărul de voturi din Georgia, printr-un proces intentat pe 4 decembrie, prin care Curtea Supremă a „eliberat certificarea alegerilor prezidențiale și a ordonat noi alegeri la nivel de stat pentru președinte”, potrivit lui Ray S. Smith III, avocat principal al Campania Trump.

Smith a indicat documentația clară a „a zeci de mii de voturi ilegale care au fost exprimate, numărate și incluse în tabele pe care secretarul de stat se pregătește să le certifice”.

Un raport recent publicat despre frauda electorală, realizat de Peter Navarro, directorul Oficiului pentru Politică Comercială, detaliază modul în care au apărut șase tipuri diferite de fraudă electorală în fiecare stat, concluzionând că eliminarea voturilor fraudate  îi conferă președintelui Trump o victorie electorală copleșitoare. Raportul citează declarații sub jurământ care arată exploatarea persoanelor în vârstă și a celor invalide prin „deturnarea eficientă a identității și a voturilor lor” și îi acuză pe democrați că au folosit pandemia de coronavirus pentru a relaxa condițiile de identificare a alegătorilor până la punctul în care recoltarea buletinelor de vot și frauda ar putea trece neobservate.

Raportul subliniază incidentele în statele cheie Wisconsin și Pennsylvania, unde buletinele de vot ar fi fost recoltate ilegal și aruncate în cutiile electorale.

Potrivit raportului, alegerile au fost afectate și de voturile persoanelor decedate.