ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou regulament al Armatei SUA introdus de fostul președinte Obama va obliga femeile să accepte în toaletele, dușurile, vestiarele și dormitoarele lor bărbații care, deși nu și-au făcut operație de schimbare de sex, simt că se identifică cu genul feminin.

Secretarul pentru Apărare James Mattis a amânat introducerea acestui regulament cu șase luni, dar conservatorii cer eliminarea acestuia cu totul, scrie Știri pentru viață.

Vicky Hartzler (de la Partidul Republican), reprezentanta statului Missouri în Congresul SUA, care prezidează Comisia de Supraveghere și Inspecție pentru Armată a Camerei Reprezentanților SUA, consideră regulamentul „prost conceput” și ” incorect”, mai ales că, prin reforma sănătății a fostului președinte Obama, serviciile de operație de schimbare de sex sunt incluse în asigurarea medicală oferită militarilor: „Recrutarea de persoane transgender sau permisiunea acordată militarilor care deja sunt în armată să-și facă tranziția la alt sex îi obligă pe plătitorii de taxe să suporte din buzunarul lor costuri foarte marit pentru operație, tratamente hormonale pe viață și alte operații adiționale”.

Reprezentanta republicană a estimat că, în următorii 10 ani, numai costurile pentru operațiile de schimbare de sex pot ajunge la 1,35 miliarde de dolari pentru armată – bani cu care armata ar putea cumpăra 13 bombardiere F-35.
Publicația The Federalist, care a lansat dezvăluirile despre acest nou regulament, a scris: „Noul regulament acordă prioritate sentimentelor subiective în detrimentul pregătirii de luptă și inversează ordinea militară prin plasarea nevoilor individuale deasupra bunăstării unității de luptă”.