ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Grec al Apărării, Panos Kammenos, a declarat că nu va susține noua înțelegere dintre Grecia și creditorii internaționali, informează presa elenă.

Kammenos, care este și liderul Partidului Grecilor Independenți (ANEL), care este în coaliție cu Syriza, și-a exprimat nemulțumirea că toate propunerile Greciei au fost ignorate de creditori.

"Înțelegerea depășește cu mult ceea ce am stabilit la întâlnirea politică ținută sub patronajul Președintelui țării. Pentru acea înțelegere, deși era împotriva conștiinței noastre, am spus da, ca un semn de bunăvoință. Dar această nouă înțelegere, care vorbește de un fond de 50 de miliarde de euro, din bunuri publice, care vorbește de decrete pentru schimbare legilor, care vor duce la confiscări de case, care se referă la un colaps, chiar și al idealurilor constituționale, cu așa ceva nu putem fi de acord", a spus Kammenos.

Mai mult, Ministrul Apărării a spus Grecia a fost supusă unei lovituri de stat de către Germania.

"Lovitura a mers până în punctul în care primul ministru al Greciei a fost amenințat cu colapsul băncilor. Șantajul a durat până dimineață. Primul Ministru nu a mai avut ce face pentru a preveni consecințele dezastruoase și a acceptat înțelegerea", a conchis Kammenos.