ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul de Externe al Serbiei, Ivica Dacici, a cântat la microfon câteva melodii pentru președintele Turciei, Recep Tayip Erdogan, în cadrul dineului oficial organizat cu ocazia vizitei delegației turce la Belgrad.

Într-un clip postat pe internet, se poate observa cum demnitarul sârb se apropie de masa lui Erdogan și cântă melodia „Osman Aga” chiar în limba turcă. Un alt video îl prezintă pe Dacici cântând melodia „Mijacka” și primind bacșiș de muftiul Belgradului, Mustafa Jusufspahici.

Nu este prima oară când oficialul sârb își arată talentele muzicale în public: vara trecută, acesta a cântat în sârbă, greacă și rusă în timpul unei vizite în Grecia, în timp ce la inaugurarea președintelui Vucici a făcut un duet cu fostul ministru de externe italian Franco Frattini pentru a cânta melodia „O sole mio”, notează presa sârbă.

În timpul dineului oficial, Erdogan a primit din partea sârbilor un set de șah și o bicicletă, iar Vucici a primit un covor turcesc din partea oaspeților de pe Bosfor.

Președintele Turciei se află, pentru două zile, într-o vizită oficială la Belgrad.