ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


După aproximativ cinci luni de tratament, copilul în vârstă de trei ani a învins cancerul. Vestea bună a fost făcută publică de soția artistului, Luisana Lopilato.

„Slavă Domnului, fiul meu este bine! Când astfel de lucruri se întâmplă, perspectiva ta asupra vieții se schimbă. Și nouă ni s-a întâmplat. Acum, prețuiesc viața mult mai mult, ziua de azi și cea de mâine. Aș vrea să mulțumesc oamenilor pentru susținerea lor, pentru rugăciunile spuse, pentru iubirea lor și aș vrea ca ei să știe că aceste mesaje au ajuns la noi și ne-au ajutat foarte mult să trecem prin asta,” a spus Luisana Lopilato într-o conferință de presă, citată de The Sun.

„Procesul de recuperare este unul lung și trebuie consultat periodic. Dar suntem foarte fericiți. Ne gândim la viitor și la copiii noștri, care abia așteaptă să crească. Văzându-l pe Noah atât de puternic și fericit, mi-a dat puterea să continui filmul la care lucrez acum,” a adăugat actrița.

În luna noiembrie a anului trecut, după diagnosticarea cu cancer a fiului lor, Michael Buble și Luisana Lopilato au anunțat că vor renunța la toate angajamentele lor oficiale pentru a putea să se concentreze pe ajutorul de care Noah are nevoie pentru a se vindeca.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews