ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sophie Cameron a dat naștere unei fetițe după doar 24 de săptămâni de sarcină după o operație de urgență prin cezariană.

Mama s-a gândit la ce e mai rău în momentul în care a realizat că i s-a rupt apa la doar două zile distanță de a marca 24 de săptămâni de sarcină.

După naștere, fetița a fost ținută la terapie intensivă, părinții acesteia neavând voie să o atingă de teama contractării unor infecții.

Doctorii au avertizat cuplul de faptul că bebelușul, din cauza nașterii premature, ar putea suferi de probleme la ochi sau la alte organe vitale.

„Ni s-a spus să luăm totul pas cu pas. De abia măsura cât palma mea. Nu am avut voie să o atingem deoarece s-au temut să nu contracteze vreo infecție sau ceva de genul acesta. Puteam merge să o vedem cât de des voiam, dar ne uitam la ea printr-o cutie. A durat trei săptămâni până am putut să o atingem”, a povestit mama bebelușului pentru mirror.co.uk.

Săptămânile treceau, iar doctorii erau foarte îngrijorați de faptul că copilul nu lua în greutate. Dar un miracol a avut loc și starea micuței luptătoare a început brusc să se îmbunătățească.

A luat în greutate, iar ochii au început să i se dezvolte normal, părinții observând că aceasta a început să distingă obiectele din jurul său.

„Arată ca un nou născut și nu ai crede că are deja șase luni de viață. Oamenii nu cred vârsta pe care o are. Vrem să facem lumea conștientă de faptul că astfel de cazuri se pot întâmpla”, a mai spus mama copilei.