Statul american Mississippi a adoptat o lege care nu mai permite avortul după 15 săptămâni, indiferent dacă este vorba despre viol sau incest, singura excepție este permisă dacă viața mamei e în pericol, informează Breitbart.

Medicii ginecologi care fac avorturi după cele 15 săptămâni riscă să-și piardă dreptul de a profesa.

Guvernatorul statului spune că este mândru de decizia luată, fiindcă vrea ca statul pe care îl conduce să fie cel mai sigur loc din America pentru un copil nenăscut.
 
Senatul din Iowa a aprobat legea care interzice avortul după detectarea primelor bătăi ale inimii, iar Carolina de Sud, Ohio și și Florida discută legislații care privesc interzicerea avorturilor prin dezmembrare, făcute de obicei în ultima parte a sarcinii.

Avortul este legal în Statele Unite din 1973, iar în fiecare an, două mii de femei fac întreruperi de sarcină în Mississippi.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews