ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mitropolitul Antim al Tesalonicului s-a declarat îngrijorat de situația Greciei, subliniind că premierul Alexis Tsipras trebuie să ia niște decizii dificile, în contextul în care situația este una ”extrem de periculoasă”.

”Am fost profund mișcat atunci când am văzut oamenii obosiți, așteptând în fața băncilor. 1 iulie 2015 este o zi tragică din viața grecilor. Toată situația creează tristețe, dezamăgire și, la unii, furie”, a declarat miercuri, 1 iulie, Mitropolitul Antim al Tesalonicului, la un post de televiziune grecesc, citat de orthonews.ro, scrie B1.ro.

”Politicienii trebuie să cântărească bine lucrurile pentru că avem o relație cu Europa și, în timp ce unii se luptă să intre în zona Euro, noi, care suntem de mult timp în aceasta, vom rămâne afară”, a încheiat ierarhul.