ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapperul Big Scarr, al cărui nume real era Alexander Woods, a murit joi, la vârsta de 22 de ani. Cauza morții sale rămâne neclară.

Big Scarr, care era din Memphis, Tennessee, a fost declarat mort joi, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru TMZ. Ancheta privind moartea rapperului este încă în desfășurare, dar se pare că nu există semne de crimă, informează Breitbart. Familia vorbește despre o reacție adversă a unor medicamente dar nimic nu este încă clar.

De asemenea, Maxi Jazz, solistul vaccinist al trupei electronice Faithless, a murit în ajuns de Crăciun la vârsta de 65 de ani, transmite YahooNews, fără a ne informa asupra cauzei morții.

Rapperul a fost unul dintre infuențării folosiți de agenții Big Pharma în campania de vacinare cu seruri experimentale Covid, după cum se poate citi în imaginea de mai jos.

Astfel, pe 21 februarie 2021, acesta se poza vaccinându-se, cu textul aproximativ „Haideți oamenilor, să trecem peste acest rahat. Luați-vă injecția!”

Rapperul și muzicianul de culoare britanic, pe numele real Maxwell Fraser, a fost un membru de bază al grupului „Fără Credință” format în 1995 alături de Rollo și Sister Bliss.

Împreună, au lansat o serie de hituri, printre care „Insomnia” și „We Come 1”, primul dintre ele fiind vândut în peste un milion de exemplare.

„A fost un textier strălucit, un DJ, un budist, o prezență scenică magnifică, iubitor de mașini, vorbitor nesfârșit, o persoană frumoasă, o busolă morală și un geniu.”, au scris colegii săi de trupă, Rollo, Sister Bliss și The E-Type Boys. S-a văzut.

Despre alte zeci de cazuri vă vom informa mâine, pentru că nu vrem să vă stricăm masa de Crăciun.

Vedeți și LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

FOTO: