ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de oameni au ținut duminică, la ora locală 8.46 (15.46 ora României), la Ground Zero din New York un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, printre care s-au numărat și cinci români, moment care a dat startul ceremoniilor organizate pentru a marca 15 ani de la cele mai sângeroase atacuri teroriste comise pe teritoriul Statelor Unite.

Candidatei democrate la președinția Statelor Unite, Hillary Clinton, i s-ar fi făcut rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, organizată la New York.

Potrivit primelor informații, Clinton a leșinat, a declarat o sursă din serviciile de ordine, citată de Fox News.

Potrivit martorilor oculari, fostul secretar de stat s-a ridicat să plece înainte de încheierea ceremoniei, când a fost pe punctul de a se prăbuși.

Ea a fost sprijinită de un membru al echipei sale de pază, care au ajutat-o și să se urce în mașină.

Clinton și-a pierdut pantoful pe drum.

 La ceremonie asistă și candidații la președinție Hillary Clinton și Donald Trump. Ei nu vor face, însă, declarații politice.

În același timp, președintele Barack Obama a ținut în privat un moment de reculegere la Casa Albă.

Ora 8.46 (15.46 ora României) este momentul în care primul avion deturnat a lovit Turnul de Nord al World Trade Center.