ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Schwab, Bill Gates, Papa Francisc, Matt Damon, Hillary Clinton și degenerații care conduc ONU se întâlnesc cu toții la New York.

Acest lucru se întâmplă săptămâna aceasta în contextul reuniunii anuale a Adunării Generale a ONU în New York City. Aceste forțe vor cere să ne predăm lor drepturile noastre, bătându-se în piept, în același timp, în fața lumii cu privire la pretinsa lor supremație morală, scrie dossier.today.  

Forumul Economic Mondial va găzdui întâlnirile sale de impact despre dezvoltarea durabilă, unde Klaus Schwab și gașca lui vor pune la cale modalități de a ne jefui de drepturile noastre în numele farsei climatice.

Clinton Inc va organiza o gală anuală Clinton Global Initiative (CGI), în care se relatează că va fi prezent și Papa Francisc.

Conferința găzduită de familia criminală Clinton va avea invitați și oficiali de rang înalt din Administrația Biden, cum este secretarul corupt al Trezoreriei SUA, Janet Yellen. De asemenea, vor fi prezente celebrități precum Matt Damon, care ne vor spune cât sunt de chinuiți de grija salvării planetei prin eliminarea carbonului și alte lucruri similare, înainte de a se întoarce în avioanele lor Gulfstream G650 înapoi la Cali.

Evenimentul are o listă impresionantă de sponsori. Pe lista sponsorilor CGI sunt Pfizer, compania mamă a Moderna, și Elizabeth Hirsh Naftali, doamna care a ajutat la spălarea operei de artă a lui Hunter Biden.

Fundația Gates își va găzdui evenimentul anual, în timpul căruia celebrități vor fi plătite pentru a sprijini punctele de pe agenda malthusiană. În general, aceste evenimente aduc vești proaste pentru continentul african. La conferința de anul trecut, Gates le-a cerut africanilor să supraviețuiască cu produse OMG, vorbind despre „semințe magice”.

În cele din urmă, liderii celor 193 de state membre ale Adunării Generale a ONU (UNGA) vor susține discursuri despre obiectivele urmărite de propriile lor țări. Mulți dintre acești lideri mondiali vor promova Agenda 2030 a ONU și Obiectivele lor de dezvoltare durabilă (ODD), însemnând centralizarea puterii și a bogăției sub pretextul farsei climatice.