ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MAREA BRITANIE: O fetiță în vârstă de 11 ani a murit subit după ce abia începuse școala, potrivit westernjournal.

Cauza morții nu a fost dezvăluită în raportul privind decesul ei realizat de Birmingham Mail.

„Annabel a fost una dintre cele mai bune prietene pe care cineva le-ar putea avea vreodată", a declarat colega de clasă Violet Mingins, potrivit Stratford Observer.

„Era bună și era o bucurie să fii în preajma ei. Eu și prietenii mei am fost devastați când am aflat vestea. Ne va fi dor de tine, Annabel”.

Mama ei, Josie, a declarat pentru Birmingham Mail că fata a petrecut o perioadă semnificativă de timp la Spitalul de Copii din Birmingham și că orașul era „foarte special" pentru familie.

Într-o declarație, părinții ei, Josie și Craig, din Warwick, care se află la sud-est de Birmingham, au spus că „magnitudinea șocului nostru, a durerii și a goliciunii totale este de neimaginat. "
 
 
SUA: O legendă a luptelor dezvăluie cauza morții fiului său de 26 de ani care a făcut stop cardiac

Luptătorul de la World Wrestling Entertainment, Kevin Nash, a dezvăluit cauza morții subite a fiului său în vârstă de 26 de ani, Tristen, muzician și jurnalist.

Vorbind luni în cadrul podcastului său "Kliq This", Nash a vorbit deschis despre decesul tragic al fiului său, care a avut loc miercurea trecută.
 
Puteți vedea întregul episod AICI. FOTO:
 
GERMANIA: Culturistul german Andrew Frey s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani. Moartea lui subită a  a zguduit lumea culturismului, potrivit thetealmango.

Conform informațiilor din presa germană, Frey a murit în somn la doar câteva zile după aniversarea a 43 de ani. 

Culturistul Andreas Frey a murit în somn la câteva zile după ce și-a serbat cea de-a 43-a aniversare. Vestea tristă a morții sale a fost împărtășită și pe pagina oficială de Instagram a popularului său brand de suplimente, Frey Nutrition.

Aceștia au scris: „Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că Andreas Frey, fondatorul FREY Nutrition, a decedat în noaptea  de 21 octombrie a murit brusc în somn".

Aceștia au continuat: „Condoleanțele noastre se îndreaptă către cei decedați, în special către soția sa Ina și fiicele sale Anna și Lisa. Soția sa Ina Frey, co-fondatoare și mâna dreaptă, va conduce acum compania. FREY Nutrition rămâne astfel în mâinile familiei și va duce mai departe filozofia lui Andreas „THE BEST OR NOTHING".
 
 
MAREA BRITANIE - DJ-ul  Mighty Mouse a murit subit în locuința sa din Spania, în urma a ceea ce medicii au numit un anevrism aortic. Producătorul în vârstă de 48 de ani, al cărui nume real este Matthew Ward, a fost un pionier al scenei house și disco din Marea Britanie din anii 2000, potrivit dailymail.

Casa sa de discuri, Defected Records, a anunțat aseară decesul său, precizând că lasă în urmă partenera sa Ellen și mama sa Judy.

În postarea lor se spune: „Suntem devastați să confirmăm că Matthew Ward, alias Mighty Mouse, a murit brusc joia trecută, în casa sa din Spania.Vă rugăm să respectați intimitatea familiei în aceste momente cumplite” a fost unul dintre mesajele oficiale privitoare la moartea sa.

DJ-ul internațional a reușit să se impună cu seria de mixuri Disco Circus, salutată de critici.

De atunci, a fost un obișnuit al emisiunilor dance de la BBC Radio 1 și a colaborat cu DJ importanți, printre care Groove Armada, Pete Tong, Craig Charles, Andrew Weatheral și Dimitri din Paris. 

Cu doar două zile înainte de moartea sa subită, Mighty Mouse a postat despre noua muzică pe care urma să o lanseze. 

De asemenea, DJ-ul era programat să cânte la o petrecere de Halloween în Newcastle, sâmbăta aceasta. El era bine vaccinat. FOTO:
 
 
De la anunțarea morții sale, omagiile pentru vedetă au început să curgă din partea fanilor și a colegilor DJ.
 
Producătorul Little Louie Vega a scris : „Un om bun și talentat  Am avut o discuție minunată acum câteva luni în Marea Britanie, în camera verde a clubului în care amândoi cântam. Odihnește-te în pace.”
 
 The international DJ made his breakthrough with his critically hailed Disco Circus mix series
 
MAREA BRITANIE: Mai mulți ofițeri ai Marinei Regale au privit îngroziți în timp ce colegul lor, cuprins de panică, s-a prăbușit după ce a suferit un stop cardiac după doar patru ture de jogging, potrivit unei anchete, citate de dailymail.

Ian Fleming, în vârstă de 53 de ani, a murit în mod tragic în timpul unui program de pregătire de patru săptămâni la HMS Collingwood, în timp ce se lupta pentru a obține promovarea la gradul de subofițer.

Subofițerul interimar, care fusese decorat cu mai multe medalii în timpul misiunilor din Afganistan și Irak, se temea să susțină testul de aptitudini fizice și ceruse amânarea acestuia, a declarat tribunalul de instrucție din Portsmouth.

Exercițiul presupunea o cursă cu obstacole, o cursă cu bușteni și sarcini de lucru în echipă, iar dacă nu reușea să îl termine ar fi putut duce la pierderea salariului, a cazării și a gradului. 

În timp ce începea încălzirea pentru o activitate de antrenament "Dogwatch", colegii săi, șocați l-au văzut pe dl Fleming încetinind și prăbușindu-se după numai patru ture de "alergare ușoară".

 'Exemplary' officer Ian Fleming died from a cardiac episode he suffered while undergoing the physical training on duty