ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA, Donald Trump, ar urma să fie audiat în cadrul investigației procurorului special Robert Mueller privind contactele cu Rusia, afirmă surse citate de NBC News.

Anticipând că echipa coordonată de procurorul special Robert Mueller va cere audierea lui Donald Trump, avocații președintelui au luat deja legătura cu anchetatorii Biroului Federal de Investigații (FBI) pentru organizarea unui posibil interviu, au declarat luni surse judiciare citate de postul NBC News, conform Mediafax.

Conform unei surse, discuțiile sunt la nivel preliminar și continuă. Avocații lui Donald Trump încearcă să afle dacă președintele va fi audiat direct de Robert Mueller și alte date despre eventuala audiere. De asemenea, consilierii președintelui încearcă să afle dacă audierea poate fi evitată în vreun fel.

Donald Trump, președintele Statelor Unite, a declarat în mai multe rânduri că fosta lui echipă de campanie electorală nu a avut niciun contact cu Rusia, deși un fost consilier, Michael Flynn, a fost inculpat pentru mărturie mincinoasă în cadrul investigației și a pledat vinovat. „S-a demonstrat că nu a existat niciun contact, niciun contact” cu Rusia, a declarat Donald Trump în decembrie 2017.