Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat miercuri că țara sa are capacitatea de a provoca daune majore în cazul în care ar fi atacată, potrivit The Jerusalem Post, potrivit mediafax.

Netanyahu a făcut declarația după ce a asistat la un exercițiu militar desfășurat în nordul țării. „Sunt foarte impresionat de îmbunătățirea pregătirii Armatei, a spiritului de luptă și, în mod special, a capacității distructive a Armatei”, a spus premierul.

„Aud că vecinii noștri de la nord, sud și est amenință că ne vor distruge”, a spus Netanyahu. „Eu le spun dușmanilor noștri: IDF (Armata israeliană, n.r.) are o putere mare de anihilare. Nu ne puneți la încercare”, a adăugat el.
Declarația lui Netanyahu vine pe fondul unor tensiuni în creștere în regiune, inclusiv între Statele Unite și Iran. La exercițiul militar la care a asistat Netanyahu au fost utilizate și noile avioane F-35, recent cumpărate de la Statele Unite.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.