ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a dezmințit o nouă știre falsă publicată de New York Times, în care se vorbea despre trimiterea a 120.000 de militari în Iran. Președintele SUA a negat informația conform căreia Casa Albă intenționează să trimită soldați în Orientul Mijlociu, în cazul izbucnirii unui conflict între Iran și Statele Unite, scrie evz.ro

Președintele a descris articolul drept o „știre falsă”, adăugând că, dacă războiul s-ar declanșa, el va trimite „chiar și mai multe trupe”. „Cred că este o știre falsă, bine?”, a spus Trump în legătură cu articolul din NY Times, apărut luni seara.

 
„Secretarul american al Apărării, Patrick Shanahan, a prezentat Administratiei Trump un plan militar care prevede trimiterea a până la 120.000 de soldati in Orientul Mijlociu, in cazul in care Iranul va ataca fortele americane sau va accelera munca in domeniul armelor nucleare”, a scris  luni New York Times, citând un oficial din administrație care „a preferat să își păstreze anonimatul.

În dialogul avut cu presa Trump a întrebat: ”De unde vine povestea asta? The New York Times? New York Times a dat o știre falsă!", a concluzionat președintele SUA.