Problemele cu vaccinurile sunt atât de multe și atât de mari încât chiar presa mogulilor media, apropiată celor din Big Pharma, se vede nevoită să le recunoască. Un articol publicat recent de ziarul New York Times arată că „Oreionul revine, chiar și printre vaccinați”. 

Dacă credeți că ați văzut știri despre oreion mai des în ultimii ani, aveți cu totul dreptate.

„Epidemiile de oreion sunt în creștere,” spune dr. Janell Routh, un pediatru care face parte din echipa pentru oreion de la Centers for Disease Control and Prevention. Peste 6000 de cazuri de oreion au fost raportate în SUA în ultimul an, cel mai mare număr din ultimii 10 ani. În jurul lui 2010, totalul cazurilor era de câteva sute.

Cele mai multe dintre cazurile recente sunt în epidemii, inclusiv una de mari proporții în Arkansas,  și nu în cazuri sporadice; aici un caz, dincolo alt caz. Și cele mai multe dintre epidemii au fost printre oameni de la 18 la 22 de ani, dintre care mulți au avut deja două doze de vaccin în copilărie. „Este vorba de o epidemie într-o populație tânără și puternic vaccinată”, spune dr Routh.

Și iată și soluția miraculoasă propusă de cei care recomandă vaccinarea:

„Dr Patricia Quinlist, director medical și epidemiolog al statului pentru Departamentul sănătății publice din statul Iowa, a avut de-a face cu o epidemie la Universitatea din Iowa și împrejurimi, în 2015 și 2016, cu peste 450 de cazuri de oreion. Studenții afectați fuseseră cu toții vaccinați în copilărie, iar decizia a fost să li se ofere o a treia doză de vaccin.

Oreionul este transmis prin picături de salivă sau mucus. Poate fi răspândit și prin tuse și strănut, dar și prin împărțirea acelorași vase. Multe dintre focarele recente au izbucnit în căminele unor colegii sau în cadrul echipelor de atletism, așa cum s-a întâmplat luna trecută la Syracuse. Apare și în alte comunități, cu interacțiuni sociale sau culturale puternice”, a spus dr. Routh, menționând inclusiv grupurile religioase.

Vaccinul împotriva oreionului este acum combinat cu vaccinul împotriva rujeolei și rubeolei în MMR, administrat la varstele 1 și 4 ani. Dar imunitatea scade în timp la unii oameni și, în condiții de contact strâns, poate apărea o expunere suficientă la cantități suficiente de virus pentru a depăși „protecția” vaccinurilor, explică dr Quinlist,

Într-un articol din septembrie din New England Journal of Medicine, dr Quinlist afirmă că: „Dacă situația se repetă, vom da o a treia doză.”

Prin urmare, se pune întrebarea logică: Și dacă situația se repetă și după a treia doză?

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews