ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



În trei spitale din București și parțial în Circul Metropolitan vor fi 30 de centre de vaccinare, a anunțat, joi, primarul Capitalei, Nicușor Dan. De asemenea, edilul a anunțat că a închis spitalul modular de la Pipera.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, într-o conferință de presă, că în faza a adoua a vaccinării, Primăria Capitalei participă cu trei spitale și se va schimba parțial destinația Circului Metropolitan pentru a deservi centrelor de vaccinare, scrie Știripesurse.

De asemenea, edilul a mai spus că spitalul modular de la Pipera va fi închis, pentru că numărul de bolnavi cu COVID-19 a scăzut.

„Vom închide spitalul modular de la Pipera, întrucât numărul de persoane care au nevoie de îngrijire pentru coronavirus a scăzut și nu se mai justifică cheltuielile pe care le facem acolo. În mod evident, în situația nefericită în care numărul de persoane va crește - sperăm să nu ajungem acolo - îl putem refuncționaliza”, a mai spus Dan.