Fostul lider al UKIP (Partidul pentru Independența Marii Britanii) și un promotor al Brexit-ului, Nigel Farage, și-a exprimat miercuri opinia că Marea Britanie se îndreaptă spre o amânare a ieșirii din Uniunea Europeană, prevăzută pentru 29 martie, și, probabil, spre un nou referendum, transmite agenția Reuters, citată de Agerpres.

Prim-ministrul britanic Theresa May a suferit marți seară o înfrângere răsunătoare în Camera Comunelor, care a respins, cu o majoritate covârșitoare, acordul negociat de guvernul său cu Uniunea Europeană cu privire la Brexit.

„Cred și mă tem că ne îndreptăm spre un drum de amânare și, probabil, da, un al doilea vot”, a reacționat miercuri Nigel Farage, la postul de televiziune Sky News.

Farage, liderul de la acea vreme al partidului eurosceptic UKIP, a fostul una din vocile principale ale campaniei pro-Brexit înaintea referendumului din iunie 2016.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.