ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă a patru copii din Queensland, Australia, Lauren Watts, în vârstă de 40 de ani, a murit subit pe 24 ianuarie, în timp ce pregătea unul dintre cei patru copii ai săi pentru prima zi de școală, relatează 9news.com.au.  

Soțul ei, Drew Duncan, a scris un omagiu emoționant soției sale.

„Ai fost inima familiei noastre, [inimă] pe care ai menținut-o vie cu dragostea ta. Din păcate, ți-ai folosit toate bătăile inimii tale pentru ceilalți”, a spus el.

Familia nu a confirmat care a fost cauza morții subite a femeii de 40 de ani, a menționat doar că a fost un deces subit. Duncan a spus că soția lui a pus întotdeauna pe toată lumea pe primul loc și a muncit mult pentru a-și susține familia, cariera și „viața noastră împreună”.

Și prietenii și-au exprimat regretul profund pentru pierderea neașteptată a mamei „grijulii”.
 

„Lauren era plină de viață și dragoste. Chiar și în dificultățile cu care s-a confruntat, ea nu a încetat niciodată să zâmbească și să râdă. Spiritul ei grijuliu a fost simțit de toți cei care au cunoscut-o. Lumea este mai puțin însorită fără lumina ta”, a spus prietenul Jacq Lawson.

În aceeași perioadă, o tânără de 19 ani din Marea Britanie, Mia Jennings, din Cheshire, a murit subit după ce a suferit un stop cardiac.
 
Ea era profesoară de înot și lucra la Macclesfield Leisure Centre.
 

Un purtător de cuvânt al Everybody Health and Leisure a declarat: „Vă anunțăm cu mare tristețe că draga noastră colegă Mia Jennings a murit în acest weekend după ce a suferit un stop cardiac. Mia avea doar 19 ani, era un angajat model și ucenic în echipa noastră de resurse umane și profesoară de înot pentru sute de copii la Centrul de agrement Macclesfield. Cei care au cunoscut-o pe Mia sunt șocați și devastați în acest moment. Gândurile noastre sunt la părinții ei, James și Louise, la fratele și sora ei mai mici și la toată familia lor, împreună cu iubitul ei Andrew.”

„Cel mai important, Mia a fost o persoană bună și grijulie, care a vrut întotdeauna să dea tot ce e mai bun și să-i ajute pe ceilalți. Zâmbetul ei frumos a luminat fiecare cameră în care se afla și a făcut o impresie pozitivă tuturor celor pe care i-a întâlnit”, a adăugat purtătorul de cuvânt, potrivit The Sun.