ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Francezii s-au adunat și sâmbătă, la Paris, pentru a protesta împotriva așa-numitei legi a „Securității globale” propusă de guvernul francez. 
 
 
Legea care reglementează strict difuzarea de imagini cu polițiști aflați în timpul intervențiilor, a făcut obiectul unor puternice contestări în ultimele zile din partea mass-media și a apărătorilor drepturilor omului, transmite AFP.

Articolul 24 al proiectului de lege „Securitate globală”, aprobat de Adunarea Națională Franceză la 27 noiembrie, face ilegal răspândirea imaginilor în care ofițerii de poliție pot fi identificați.
 
 
Peste 130.000 de persoane au manifestat săptămâna trecută contra legii ce prevede de asemenea și o utilizare sporită a dronelor de supraveghere și camerelor de supraveghere, precum și împotriva violențelor poliției.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews