ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Normalizarea și transformarea copiilor în Jucării Sexuale pentru obsedați se desfășoară cu rapiditate sub ochii noștri. Ne aflăm în a IV-a etapă a Revoluției Neo-Păgâne. 

În cadrul unei audieri în Congres pe tema „violenței anti-LGBT”, o membră a Camerei și mai mulți activiști au declarat că termenii „pedofil” și „ademenitor” (de copii) sunt discriminatorii față de preferințele sexuale și de identitatea de gen.

Reprezentanta Democrată de California Katie Porter a declarat:

„Știți, a afirma despre cineva că este «zoofil» sau «ademenitor» („groomer”) echivalează cu a spune că o persoană este cumva un infractor și implicat în acte ilegale în special din cauza identității lui de gen și a orientării sexuale.”

Prin urmare, fiind doar o orientare sexuală, ca homosexualitatea, de pildă, pedofilia este nu doar normală ci și permisă.

Politiciana s-a plâns și de faptul că Twitter acceptă folosirea acestor termeni „periculoși”:

„Nu este vorba despre ce se petrece online. Ce se petrece online se traduce în prejudicii reale din viața oamenilor.”

Așadar, nu doar că pedofilia este normală și trebuie permisă, dar victimele nu sunt copiii, ci sărmanii agresori.

Aceleași „argumente” au fost repetate cu insistență, pe toată durata audierii, de o întreagă liotă de activiști invitați să își dea cu părerea.

Declarațiile au fost reluate cu toată seriozitatea și de CNN.