Un bărbat din Norvegia a fost acuzat de faptul că a intrat fraudulos într-o fermă și a întreținut relații sexuale cu vacile de acolo. După ce i s-a percheziționat și locuința, au fost găste peste două milioane de imagini sexuale ilegale, anunță thelocal.no.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, care locuiește în zona Bergen, a fost audiat la tribunal, dar din cauză că acest caz a fost considerat „special”, judecătorul a decis ca audierile să se facă în spatele ușilor închise.

Inculpatul a fost arestat în Septembrie 2015 și a fost acuzat de violare repetată a animalelor și încălcarea mai multor legi care le protejează pe acestea.

Investigația poliștilor a scos la iveală faptul că bărbatul arestat deținea 2.217.391 de fotografii și 3.496 de filmulețe ilegale de natură sexuală, multe dintre acestea prezentând scene extreme de abuzuri sexuale asupra copiilor.

Procurorul susține că inculpatul întreținea raporturi sexuale cu animale încă din 2001.

Bărbatul riscă până la trei ani de închisoare pentru acuzația de pornografie infantilă și încă un an pentru atacuri sexuale repetate asupra animalelor.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews