ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile ruse din Crimeea au celebrat într-un mod unic Ziua Apărătorului Patriei, oferind nou-născuților, pe lângă tradiționalele certificate de naștere, și documentele pentru înrolarea în armată începând cu 2032.

Guvernul federal din Crimeea a oferit nou-născuților de sex masculin, cu ocazia celebrării Zilei Apărătorului Patriei pe 23 februarie, documentele prin care sunt chemați la datorie în 2032.  

Pentru că bebelușii nu au putut să depună jurământul de fidelitate față de armată, această responsabilitate a fost îndeplinită de părinții nou-născuților în timpul unor ceremonii festive în Simferopol.

Autoritățile ruse din Crimeea susțin, potrivit The Guardian, citat de News.ro, că au dorit să ia parte la ceremonia solemnă de înregistrare a nașterii fiilor glorioși ai Rusiei, însă documentele conțin o mică eroare, întrucât copiii vor deveni eligibili pentru înrolarea în armata rusă abia în 2033.