ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un obstetrician indian a scris despre cazul unui nou-născut care suferă de detresă respiratorie și de boala „plămânului alb”, fiind transferat de urgență la NICU (Unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuți) din cauza „sindromului inflamator multisistemic la nou-născuți”.

Într-o serie de postări pe Twitter, obstetricianul indian Dr. Rajesh Parikh s-a referit la cazul unui nou-născut care suferă de detresă respiratorie și de boala „plămânului alb”, fiind incapabil să respire. El a fost transferat de urgență la NICU (Unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuți) din cauza MIS-N, „sindromului inflamator multisistemic la nou-născuți”.

Medicul menționează, deși trecător, că mama bebelușului era complet vaccinată, detaliu esențial. Sunt studii care arată că „sindromului inflamator multisistemic” la copii se numără printre evenimentele adverse de interes special (AESI) legate de vaccinurile COVID-19. Într-o analiză pe Active News, menționăm un număr de studii importante, care este necesar să fie cunoscute.

Bloggerul igorchudov.substack.com a verificat informația, constatând că este reală.

Dr. Rajesh Parikh arată radiografiile copilului, din care se văd în mod clar motive întemeiate pentru a fi la terapie intensivă!
 

 
Pediatrul curant (care tratează acest sugar), Dr. Jainish Bhandari, explică, pe contul său de Twitter, că aceste cazuri MIS-N sunt caracterizate de același tipar:

- Nu există simptome de infecție cu Covid la mamele vaccinate;

- Număr mare de anticorpi „anti-Spike” (S1) la bebeluși;

- Sarcină fără evenimente, până la momentul nașterii bebelușului, descoperit cu plămâni disfuncționali, sugarul fiind incapabil să respire singur și ajunge să fie conectat la ventilatorul de cea mai mare capacitate.

Însă anticorpii anti-Spike sunt produși nu numai de infecția cu Covid, ci și de vaccinul Covid. Mama a fost vaccinată! Medicul arată rezultatul testului pentru anticorpii anti-Spike:


 
Un test pozitiv pentru „S1 spike” poate fi apărea în urma unei infecții cu Covid, precum și în urma vaccinării. Persoanele vaccinate dezvoltă o reacție la proteina Spike, aceasta fiind singura parte a virusului care este prezentată sistemului imunitar (și, de asemenea, este toxică sub mai multe aspecte).

Dr. Parikh dezvăluie că a pierdut deja 4 din 5 sugari din cauza acestei afecțiuni. Medicul susține însă că afecțiunea este cauzată de infecția cu Covid, excluzând total ipoteza ca ea să fi fost cauzată de vaccinare, ceea ce este cu totul iresponsabil!

Este ridicol! - scrie bloggerul. Avem un copil pe moarte, suferind de MIS-N, născut dintr-o mamă vaccinată care nu a avut niciodată simptome de Covid și nici un test pozitiv, și totuși medicii dau vina pe Covid!

A da vina pe „Covid” când mama vaccinată nu a fost niciodată diagnosticată cu Covid și nu a avut niciun simptom și a menționa existența de „anticorpi anti-proteina Spike” într-o mamă vaccinată cu un vaccin pe bază de proteine Spike, și totuși a nega posibilitatea plauzibilă ca vaccinul să fie cauza, este un lucru ciudat.