Naționaliștii europeni s-au reunit sâmbătă 18 noiembrie în Cehia la invitația APF (Alliance for Peace and Freedom), cel mai important partid politic naționalist pan-european care reunește mai mulți eurodeputați și reprezentanți ai partidelor naționaliste din Germania, Italia, Marea Britanie, Grecia, Spania, Cehia, Slovacia și Belgia.

Tema anunțată a Congresului este Viitorul Europei iar printre vorbitorii care au luat cuvântul se numără Tomas Vandas (Cehia), Roberto Fiore (Italia), Nick Griffin (Marea Britanie), Sascha Rosmuller (Germania), Martin Belusky (Slovacia) și Cristian Dumitriu (România), responsabilul Departamentului pentru Relații Externe al Noii Drepte.

Cristian Dumitriu a subliniat în cuvântarea sa că „viziunea noastră, a naționaliștilor români asupra Europei este cea a unei confederații de state suverane și independente și de națiuni libere. România a fost victima unei ideologii totalitare vreme de jumătate de secol și nu dorim să înlocuim diktatul Moscovei cu cel al Bruxelului. Ne opunem categoric unui superstat european, fie el federalizat sau centralizat. Ne opunem Statelor Unite ale Europei și considerăm că Europa noastră nu are nicio legătură cu uniunea lor!”

Reprezentantul Noii Drepte a continuat: „Suntem conștienți că Europa trebuie să joace în continuare un rol important în politică mondială, ca și în economia și diplomația mondială. Pentru aceasta, colaborarea dintre statele europene este un imperativ! Nici una dintre țările noastre nu ar putea concura China, Rusia sau SUA de una singură. Acestor state de dimensiuni continentale trebuie să le opunem tot o construcție continentală.

Însă bazele acestei construcții trebuie să respecte statele naționale, nu să le strivească! Trebuie să respecte indepenedența și suveranitatea țărilor noastre. Trebuie să respecte valorile definitorii ale națiunilor noastre. Deciziile trebuiesc luate de națiunile suverane prin reprezentanții lor, nu de eurocrați care nu au fost aleși de nimeni și nu au nicio legitimitate.

Uniunea Europeană a făcut deja destul rău națiunilor noastre: a amplificat criza demografică, prin încurajarea politicilor anti-familie, anti-nataliste și pro-mariaje și adopții homosexuale. A amplificat criza imigraționistă prin relocarea imigranților în baza unor cote obligatorii pentru toate statele membre UE, a sporit insecuritatea și a pus în pericol viețile a zeci de milioane de europeni care trăiesc în marile orașe, și care pot cădea oricând victime ale atentatelor teroriste care zguduie periodic marile capitale ale continentului nostru.

În încheiere, reprezentantul naționaliștilor români a adăugat: „Luna trecută, Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne a Parlamentului European a adoptat, cu o largă majoritate, un proiect de lege care prevede reformarea Sistemului de azil Dublin prin introducerea unui mecanism permanent de distribuire automată a refugiaților în toate statele membre UE! Obiectivul este, în mod evident, colonizarea statelor din estul Europei și trebuie să ne opunem cu toată forța acestei invazii!

Realizam că forțele noastre nu sunt egale, că adversarii noștri au resurse nelimitate pentru războiul pe care l-au declarat națiunilor noastre. Doar George Soros a transferat de unul singur în urmă cu o lună nu mai puțin de 18 miliarde de dolari în conturile rețelei sale de ONG-uri pentru a crește impactul politicilor multiculturaliste neo-marxiste, pentru destrămarea statelor și a națiunilor noastre, pentru favorizarea minorităților etnice, sexuale și religioase, pentru creșterea numărului de imigranți non-europeni, toate acestea pentru a susține planul Kalergi pentru care Soros și mulți alții lucrează zi de zi.

Dar planul lor trebuie oprit! Nu peste 10 ani, nu peste 5 ani, ci începând de mâine! Și singurii care pot opri dezastrul și care pot îndrepta lucrurile suntem noi naționaliștii! Suntem singurii care avem dorința, suntem singurii care avem voința. Și, dacă ne vom uni forțele, vom avea și resursele!

De aici, de la Brno, din inima Europei, chemăm la lupta forțele vii ale națiunilor noastre! Chemăm toate partidele naționaliste, identitare și eurosceptice la o colaborare firească și necesară. Chemăm creștinii de toate confesiunile la împreună-lucrare pentru apărarea simbolurilor creștine și a Bisericii lui Hristos în fața tavalugului laicizant și islamizant!

De aici, din estul Europei, pornim Reconquista!

Împreună putem fi o forță, împreună putem salva Europa! Și o vom salva, stradă cu stradă, oraș cu oraș și țară cu țară!”

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews