ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Forumul Economic Mondial a anunțat că tema următoarei reuniuni de la Davos, care va avea loc în ianuarie 2023, va fi „Cooperarea într-o lume fragmentată”. Noua reuniune va avea loc în perioada 16-20 ianuarie 2023. Vă oferim cu ocazia acestui articol și filmul Greatest Reset, momentan în limba engleză, în original. VIDEO mai sus.

Evenimentul din acest an a fost intitulat „Istoria într-un moment de cotitură” și ne amintim cu toții cum armata elvețiană a primit ordin să îl protejeze pe Schwab și elitele globaliste cu 5.000 de soldați.

De asemenea, Schwab i-a avertizat pe cei care au minimalizat mesajele-cheie ale evenimentului – precum cel referitor la Marea Resetare – că vor fi tratați cu dispreț.

 
În discursul său, Klaus Schwab a spus:

„Acest război este într-adevăr un punct de cotitură în istorie și va «remodela» peisajul nostru politic și economic în următorii ani.” (Klaus Schwab)

Cooperarea într-o lume fragmentată” va fi tema reuniunii anuale din 2023 de la Davos, care va avea loc în perioada 16-20 ianuarie 2023. Vor participa peste 2.500 de lideri din zona guvernamentală, a afacerilor și din societatea civilă.

„Având loc într-un moment crucial pentru omenire, Reuniunea anuală 2023 va aduna la un loc peste 2.500 de lideri din plan guvernamental, de afaceri și din societatea civilă. Pandemia de Covid-19 și războiul din Ucraina au declanșat mari schimbări. Promisiunea unui «deceniu de acțiune» s-ar putea transforma într-un deceniu de incertitudine și fragilitate dacă riscurile sistemice nu sunt abordate.

Pentru a naviga prin crizele actuale în cascadă, și, mai ales, pentru a determina schimbări tangibile, pozitive pentru sistem, pe termen lung, Forumul Economic Mondial organizează cea de-a 53-a Reuniune Anuală în ianuarie pentru a reafirma valoarea și necesitatea dialogului și a cooperării public-privat.”

Principalele teme pentru ediția din 2023 vor fi:

1. Crizele energetică și alimentară în contextul unui nou sistem pentru energie, climă și natură

2. Inflația ridicată, creșterea încetinită, economii cu un grad mare de îndatorare, în contextul unui nou sistem de investiții, comerț și infrastructură

3. Turbulențele în planul industriei în contextul unui nou sistem de valorificare a tehnologiilor de frontieră pentru inovarea și reziliența sectorului privat

4. Vulnerabilitățile sociale în contextul unui nou sistem de muncă, competențe și îngrijire

5. Riscuri geopolitice în contextul unui nou sistem de dialog și cooperare într-o lume multipolară

Ne putem aștepta ca Schwab și colaboratorii săi să zboare către Davos în avioane cu emisii grele de carbon și să mănânce filet mignon în timp ce ne îndeamnă să consumăm insecte, scrie globalresearch.ca.  

Anul trecut au fost organizate peste 400 de sesiuni, toate aliniate obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD) ale Națiunilor Unite. Cu toții lucrează pentru o guvernare globală și pentru controlul digital prin ODD-urile ONU.

Ei spun că astăzi ne aflăm într-un punct critic de cotitură. Numărul mare de crize necesită acțiuni îndrăznețe.

La reuniunea anuală, liderii de guverne, de afaceri și din societatea civilă vor discuta despre starea lumii și prioritățile pentru anul 2023. Prin colaborarea lor public-privat, vor oferi o platformă pentru așa-numitul „dialog constructiv, orientat spre viitor”.

Ei oferă soluții la problemele pe care le-au creat. Oamenii de la Davos au fost instruiți să creadă și să susțină o formă globalistă de guvernare nealesă, în care afacerile constituie forța motrice.

Să nu uităm că Forumul Economic Mondial (WEF) nu este doar un atelier de discuții, așa cum unii „verificatori de fapte” și mass-media mainstream vor să ne facă să credem. WEF are același statut formal ca o instituție internațională oficială precum Crucea Roșie sau Comitetul Olimpic Internațional.

Prin urmare, va fi o altă rundă de anunțuri globaliste, care creează probleme fără a remedia nimic. Urmăriți cum iau decizii în afara democrației și vin cu soluții prestabilite, cum sunt identitatea digitală, Moneda Digitală a Băncii Centrale (CBDC) și urmărirea amprentei de carbon. Prin acestea, ei pot controla și înrobi guvernele și oamenii.