ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Roberto Escobar, fratele mai mare a lui Pablo Escobar, celebrul baron columbian al drogurilor, a lansat o campanie GoFundMe în încercarea de a-l intimida pe Donald Trump, scrie Daily Mail.
 
Acesta speră să strângă cel puțin 50 de milioane de dolari pentru compania sa, Escobar INC., dar nu este încă clar ce planuri are „El Osito” în privința președintelui american.

Pe pagina cauzei sale de pe platforma GoFundMe, care ulterior a fost ștearsă, Roberto Escobar susținea că deține suficiente informații care ar putea afecta cariera lui Trump. „Eu sunt fratele unui erou latin, am eliminat mulți oameni de la putere… Trump va fi dat jos”, a scris el, potrivit TMZ.

Planul său ar fi de a finanța "susținerea firmelor de lobby și a avocaților", care, speră el, ar putea duce în cele din urmă la căderea lui Trump în Congres.

Roberto pretinde că deține deja unele „secrete murdare" ale lui Trump și ale familiei sale. 
 
Roberto Escobar este fostul co-fondator al cartelului de la Medellín, alături de fratele său, Pablo Escobar, unde Roberto a fost contabil/

În 1984, Roberto a fondat compania Escobar Inc, pe care o conduce în prezent pentru a păstra moștenirea fratelui său, Pablo.