ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul Tyler Edwards, de 27 de ani, a murit subit luni, în urma unui presupus stop cardiac, potrivit directorului asociat al liceului Comstock Park High School din Michigan, unde tânărul era antrenor.

Oficialii liceului Comstock Park High School (CPHS) din Michigan au confirmat marți decesul subit al antrenorului de baschet al echipei școlii, potrivit bulletinreporter.com.

Antrenorul Tyler Edwards, în vârstă de 27 de ani, a murit subit luni, din cauza unui presupus stop cardiac, potrivit directorului asociat și directorului de atletism al școlii, Kendra Faustin.

„Cuvintele nu pot exprima pierderea pe care o simțim în urma decesului antrenorului Tyler Edwards. Tyler a investit cu toată inima în copiii, familiile și comunitatea noastră. Grija lui sinceră față de ceilalți și zâmbetul său molipsitor vor rămâne pentru totdeauna în amintirea multor oameni care l-au cunoscut. Gândurile și rugăciunile noastre merg către familia lui Edwards și iubita lui, doamna Kayla Brooks”, a spus Faustin într-un comunicat, potrivit thegatewaypundit.com

Potrivit lui Faustin, Tyler a lucrat ca antrenor la CPHS timp de un an.

„Încă nu am cuvinte și nu sunt sigură că voi avea vreodată”, a scris fosta lui iubită, Kayla, pe contul ei de Facebook

„Chiar nu cred că nu era menit ca această viață să nu o trăiesc cu el alături de mine. Tyler era jumătatea mea. A fost un iubit minunat și cel mai bun prieten pe care mi l-aș fi putut dori vreodată – și îmi e dor de tine și te iubesc atât de mult”, a scris ea în postare.


Kayla Brooks și Tyler Edwards (Sursa: Facebook)

„Nu există cuvinte pentru acest sentiment devastator. Tyler a fost cea mai minunată persoană pe care a dat-o această lume. Zâmbetul lui putea aduce lumină în cea mai întunecată cameră. Familia lui, prietenii și cu mine îl vom iubi și ne va fi extrem de dor de el, va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, a declarat Kayla pentru News 8.

Multe persoane de la Comstock Park Public Schools (CPPS), inclusiv prieteni, i-au adus un omagiu și au fost întristați de moartea subită a lui Tyler.

„Lumea a pierdut un om bun ieri. Tyler Edwards a fost unul dintre cei mai apreciați oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Am petrecut o mulțime de momente frumoase împreună. E cu adevărat sfâșietor. Mulți îi vor duce dorul”, a scris și prietenul lui Tyler, Jason Lintjer.