ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atentatele de la Paris și agresiunile de la Koln din noaptea de Revelion au făcut ca numărul britanicilor care doresc ieșirea țării lor din UE să crească.

Un sondaj realizat printre cetățenii Marii Britanii arată că 53% dintre cei intervievați vor ieșirea din Uniunea Europeană, existând o creștere cu două procente a euroscepticilor față de un sondaj realizat de același institut în septembrie.

34 la sută dintre cei întrebați au spus că atentele de la Paris din 13 noiembrie, soldate cu 130 de morți, îi determină să voteze pentru ieșirea din UE.

Alți 38 la sută s-au declarat influențați în același mod de agresiunile de la Koln, comise în mare parte de imigranți arabi și africani.

Premierul britanic David Cameron a promis să organizeze un referendum pe această temă înainte de sfârșitul anului 2017, dar acesta ar putea avea loc chiar vara aceasta.