ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar câteva zile de când Rebecca Bredow a fost eliberată din închisoarea Michigan, unde a ispășit o pedeapsă ca urmare a refuzului de a-și vaccina fiul, după care a fost trimisă în fața instanței din nou unde a fost informată că a pierdut custodia, iar copilul fost vaccinat de către autorități  cu acordul tatălui), o altă mamă riscă să aibă aceeași soartă.

Lori Mathenson refuză de asemenea să-și vaccineze fiica, despre care spune că, potrivit testelor genetice, este predispusă la boli autoimune pe un fond genetic moștenit.
 
„Lori Mathenson respinge decizia curții de justiție ce dispune ca fiica ei să fie vaccinată. Ea argumentează că familia sa este predispusă la afecțiuni autoimune, iar testele genetice „23andMe” vor demonstra aceasta, iar decizia curții ar fi trebuit luată după efectuarea acestor teste. Avocatul tatălui fetei ( tatăl fiind pentru vaccinarea fetiței) a menționat că medicul acesteia a recomandat vaccinarea, iar biserica de care aparține este de asemenea de acord.” 
Și în Kansas, doi bunici luptă în instanță pentru ca vaccinarea obligatorie să nu pună în pericol sănătatea nepotului lor, care a fost supusl unei intervenții chirurgicale pe cord deschis.