ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Modeste M'Bami, fost mijlocaș internațional camerunez, a murit subit sâmbăta aceasta la vârsta de doar 40 de ani. A jucat în special la PSG și OM.

Fotbalistul internațional Modeste M'Bami a murit sâmbătă în urma unui infarct, la vârsta de 40 de ani, informează lequipe.fr. Fostul mijlocaș internațional camerunez (38 de selecții, 3 goluri) a murit la Le Havre, unde locuia, au confirmat cei din anturajul său. El a purtat în special culorile PSG (Paris Saint-Germain) (2003-2006) și OM (Olympique de Marseille) (2006-2009).

Medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 2000, M'Bami a câștigat și două Cupe ale Franței cu PSG (2004 și 2006).
După ce și-a început cariera la Douala, Camerun, fiind originar din Yaoundé, s-a mutat în Franța în Sedan (2000-2003). Transferat la PSG, s-a impus pe teren, în special în sezonul 2003-2004. Ulterior s-a alăturat clubului Olympique de Marseille, în vara lui 2006.

El a mai jucat pentru cluburile Almeria, Dalian Profesionale, Changchun Yatai, Al-Ittihad, Millonarios și Le Havre.

„Am aflat cu profundă tristețe de moartea fostului nostru jucător Modeste M’Bami. Clubul prezintă sincere condoleanțe familiei și celor dragi”, au scris cei de la PSG pe contul oficial de Twitter