ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O cunoscută cântăreață de gospel din America a dat naștere unor controverse, după ce, în timpul unei predici într-o biserică din Houston, i-a numit pe homosexuali și lesbiene "pervertiți". Kim Burrell spune că nu are de gând să își ceară scuze pentru comentariile sale.

O casetă cu Kim Burell în timp ce predică la biserica Love & Liberty Fellowship din Houston circulă în aceste zile în mediul online. Cunoscuta cântăreață de gospel vorbește despre "spiritual homosexual pervers și spiritul de confuzie și iluzie care a înșelat mulți bărbați și multe femei", făcând referire directă la actele homosexuale, care sunt "pervertite". 

Presa americană scrie că nu se știe cu exactitate când a rostit această predică Kim Burell. Ea a postat însă un mesaj pe Facebook, vineri, in care spune că "anumiți inamici" încearcă să îi facă rău, răspândind doar o parte din ceea ce a spus în timpul predicii. Cântăreața afirmă că nu a vrut să discrimineze homosexualii și lesbienele. "Vă iubesc și Dumnezeu vă iubește! Dar Dumnezeu urăște păcatul", a comentat Burrell, subliniind că nu își va cere sccuze pentru ce a spus.