ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cipul implantat sub piele nu mai este chiar un vis sau o obsesie a conspiraționiștilor. În urmă cu doi ani, când a apărut informația, totul părea că va fi un experiment nereușit. Situația s-a schimbat acum.

Epicenter este un spațiu de lucru din Stockholm, unde atât angajați, cât și alte persoane care ajung acolo caută să-și implanteze un astfel de microcip.

Microcipul nu este mai mare decât un bob de orez și poate fi folosit pentru mai multe lucruri. Cu ajutorul microcipului instalat sub piele, angajații pot deschide uși, așa cum ar face cu o cheie sau cu un card de acces. De asemenea, pot să folosească imprimantele din incinta spațiului de lucru și pot chiar să folosească implantul pe post de card de credit, astfel încât să-și cumpere diverse de la cantină.

Epicenter este o companie care găzduiește sediile a mai mult de 100 de companii care au mai mult de 2.000 de muncitori. Compania a implantat cipuri experimental din ianuarie 2015. Totuși, muncitorii pot alege să primească un card cu cip, în caz că refuză implantarea.

Acum, aproximativ 150 de muncitori au deja cipuri implantate în mână.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews