ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița americană Jessica Biel a participat marți la mai multe dezbateri, alături de Robert F Kennedy Jr., un binecunoscut activist anti-vaccinare din Statele Unite, iar declarațiile ei au făcut imediat vâlvă, scrie breitbart.com.

Jessica Biel face lobby împotriva unui controversat proiect de lege, denumit SB 276, care limitează libertatea medicilor de a decide dacă trebuie sau nu să vaccineze copiii.

Temându-se de complicații, Jessica Biel și soțul ei,  cântărețul Justin Timberlake, au dezvăluit presei că nu și-au vaccinat fiul, Silas Randall Timberlak, și nici nu au  de gând să o facă.  ”Mulțumesc curajoasei Jessica Biel pentru această zi plină și productivă la California State House", a spus Kennedy într-un mesaj publicat pe Instagram.

Cei doi duc o amplă campanie împotriva legii SB 276, care urmărește să sancționeze medicii care oferă ceea ce senatorul democrat Richard Pan, inițiator al legii, descrie drept ”false scutiri medicale”.

Biel se adaugă pe lista vedetelor de la Hollywood care sprijină mișcarea no vax, criticată și demonizată de comunitatea științifică.

Actori ca Robert De Niro, Jim Carrey și Jenny McCarthy au sprijinit până acum toate campaniile anti-vaccinare, care se concentrează adesea în jurul temerilor că vaccinurile sunt dăunătoare și pot provoca probleme de sănătate mai grave.

Jessica Biel a postat pe Instagram un text în care spune că nu este împotriva vaccinării și că susține copiii care se vaccinează, dar sprijină și familiile care au „dreptul de a lua decizii medicale informate pentru copiii lor alături de medicii lor”.

Actrița a explicat că este împotriva proiectului de lege deoarece prietenii ei au un copil a cărui stare de sănătate justifică o scutire, iar proiectul de lege ”ar afecta foarte mult capacitatea familiei de a avea grijă de copil”.

Robert F Kennedy jr, nepotul fostului președinte american JFK, consideră că miza uriașă a industriei vaccinurilor și simbioza perfectă dintre „Big Pharma” și agențiile guvernamentale au dat naștere unui sistem de reglementare opac și incorect care vrea să acopere orice dovadă legată de bolile pe care le poate provoca un vaccin.  El a scris cartea „Timerosal: Să vorbească știința”, în care arată pericolul și inutilitatea folosirii timerosalului în vaccinuri (un conservant pe baza de mercur), oferite milioanelor de copii și femei gravide din întreaga lume.