ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce majoritatea vedetelor din industria muzicală și a filmului din SUA sprijină avorturile, o cunoscută cântăreață de peste Ocean se poziționează în tabăra pro viață. Cântăreața Kaya Jones, fostă componentă a trupei Pussycat Dolls, afirmă că sprijinul pe care Hollywood-ul îl manifestă pentru avort și pentru Planned Parenthood demonstrează „cât de rea a devenit lumea noastră”.

Jones a declarat recent într-un interviu că susținea acordată de industria divertismentului din America pentru avorturi și clinicile Planned Parenthood demonstrează ipocrizia lor când vine vorba despre moarte, scrie breitbart.com.

„Ei au o problemă cu pedeapsa capitală. Au această problemă legată de pedeapsa cu moartea. Dar un copil sau o viață atât de pură nu contează?”, s-a întrebat Kaya Jones. 

„Toate astea ar trebui să ne spună cât de rea a devenit lumea noastră. Cum se poate ca viața cuiva care face rău altei persoane, ucide sau face ceva complet greșit să aibă mai multă valoare pentru unii, în timp ce o viață pură, nu pare să valoreze la fel?”, spune cântăreața.
 
Comentariile ei  critice din ultima vreme au avut ca țintă elitele de la Hollywood, pe care le-a acuzat că „împing tinerele din industria americană de divertisment la tulburări de alimentație, sex, droguri și avort”.

„Cunosc oameni alături de care am lucrat și care au fost afectați de asta, cerându-li-se să facă lucruri pe care nu doreau să le facă”, a spus cântăreața.

Jones, care a avut de suferit nu doar pentru opiniile sale ci și pentru că a fost o susținătoare a lui Donald Trump, contra curentului majoritar de la Hollywood,  condamnă și noțiunea de avort finanțat de contribuabilii americani.  Deși Planned Parenthood susține că fondurile contribuabililor nu sunt folosite pentru a efectua avorturi în clinicile lor, activiștii pro-life au arătat modul în care acești bani pot fi înlocuiți și folosiți mult mai eficient, de exemplu, pentru a plăti pentru încălzire și energie electrică, permițând astfel eliberarea altor fonduri pentru a subvenționa avorturile.