ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elizabeth Pullen, o femeie de 90 de ani din Statele Unite, s-a întâlnit cu fiica ei, la 70 de la momentul în care a născut-o și a dat-o spre adopție, informează Daily Mail.

Întâlnirea a fost pusă la cale de către nepoata Elizabetei, Wanda LeBlanc, după ce aceasta a făcut un test ADN în decembrie și a descoperit în lista rudelor sale apropiate un nume necunoscut: Lynne Wray. Pe profilul acesteia din urmă era postat un anunț: Sunt adoptată și nu mi-am întâlnit niciodată familia biologică”.

După ce Wanda LeBlanc a contactat-o pe Lynne, a aflat cu surprindere că-i era...mătușă. Aceasta a explicat că în trecut făcuse testul ADN pentru a-și afla mama biologică, despre care nu știa decât că este din Carolina de Nord.

Apoi, Wanda a vorbit cu Katherine și cu bunica sa despre descoperire, moment în care Elizabeth Pullen a mărturisit că și-a dat copilul spre adopție acum 70 de ani. În urma descoperirilor, Wanda a aranjat întâlnirea dintre cele două.

A urmat o întâlnire emoționantă. „Bunica a spus că acum se simte liberă. Ea nu este într-o formă foarte bună de sănătate și mereu se întreba de ce o ține Dumnezeu în această viață – acum știe de ce. Mesajul bunicii mele este că niciodată nu este prea târziu și că nu trebuie să îți fie frică să fii deschisă”, a spus Wanda.

Și toate acestea au fost posibile pentru că mama nu a ales avortul, ci să își nască fiica.