ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



O angajată în domeniul sănătății sociale din India a fost declarată, sâmbătă, în moarte cerebrală. Conform presei locale, Vijaya Lakshmi a primit vaccinul anti COVID 19 pe 19 ianuarie.  La trei zile, ea a suferit un accident vascular cerebral și a fost dusă de urgență la spital, anunță Greatgameindia.

Familia lui Vijaya Lakshmi, care a organizat un protest în fața spitalului, spune că decesul ar fi fost povocat de vaccin. Femeia ar fi avut convulsii și febră după ce a primit vaccinul.

Autoritățile sanitare susțin însă că femeia nu a suferit accident vascular cerebral din cauza vaccinării și că nu ar exista nicio legătură între imunizare și moartea sa.
 
Directorul departamentului medical și de sănătate, Dr. Geetha Prasidini, a organizat o întâlnire cu experți medicali și a discutat efectele secundare ale vaccinului. Aceasta susține că doar câteva persoane au suferit reacții adverse, și oricum nu grave, după administrarea vaccinului.  Deocamdată, se așteaptă raportul autopsiei femeii pentru a se cunoaște cauza exactă a morții.