ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Christina Ellingsen este o progresistă. Însă nu suficient de progresistă pentru Norvegia anului 2022. De aceea, ea riscă să înfunde pușcăria până în anul 2025.

Ellingsen, care face parte din organizația feministă Womens’s Declaration International (WDI), este anchetată de poliție pentru că, într-o postare pe Twitter, și-a permis să critice grupul de activist transsgender FRI.

PotrivitReclaimTheNet, feminista a scris:

„De ce FRI îi învață pe tineri că bărbații pot fi lesbiene? Nu e asta terapie de conversie?”

Pentru cei mai puțin familiarizați cu termenii Corectitudinii Politice, la presiunile lobby-ului LGBT, terapiile de conversie (care își propun să trateze medicamentos sau psihic tendințele homosexuale) sunt interzise în cea mai mare parte a lumii pe care o numeam cândva „civilizată”.

Inclusiv la copii. Părinții sunt obligați de lege să își lase odraslele să bată cu grație câmpiile LGBT și să își aleagă ce „gen” le trăsnește prin căpșor. Riscul încălcării legii este decăderea din drepturile părintești.

Prin urmare, feminista a acuzat organizația transgenderistă de încălcarea propriilor sale principii sacrosancte.

Mai grav, Christina Ellingsen a ridicat semne de întrebare și în legătură cu lesbianismul asumat al Christinei Jentoft, consilier(ă) a FRI, care este în realitate un bărbat din punct de vedere biologic.

 === Jentoft, azi și ieri ===

„Jentoft, care este un bărbat și consilier al FRI, se prezintă ca lesbiană – așa își sabotează organizația care ar trebui să protejeze interesele tinerelor lesbiene. Cum ajută tinerele lesbiene când bărbații pretind că și ei sunt lesbiene?”

Elligsen i-ar fi spus lui Jentoft:

„Ești bărbat, nu poți fi mamă. Ideea că bărbații pot fi mame este o formă clară de discriminare la adresa femeilor.”

Autoritățile din Norvegia au majorat de anul trecut pedepsele pentru așa-zisele infracțiuni de „limbaj dușmănos („hate speech”), mai ales cele care se referă la „ideologia de gen”.

Christina Elligsen riscă trei ani de închisoare pentru că a ofensat un bărbat trântindu-i în față că nu poate fi nici „lesbiană”, nici „mamă” și spulberându-i astfel toate iluziile personale.