Fosta campioană mondială la alergare cu obstacole, Lori Susan „Lolo” Jones, a declarat recent că este încă virgină, la 36 de ani. Fiind credincioasă, tănăra vrea să își înceapă viața sexuală după căsătorie, scrie Mediafax.

„Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge”, a declarat Jones într-un show TV la care a participat. „Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț”, a adăugat ea.
Lolo Jones a mai vorbit în trecut alegerea ei.

„Pentru alte virgine, vreau ca ele să știe, cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea - mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate -, a fost să rămân virgină înainte de căsătorie”, a spus Lolo Jones.

Jones a mai spus că un motiv pentru care bărbații nu stau cu ea este acela că nu întreține relații sexuale cu ei. Fosta sportivă a spus că ei știu că pentru a face asta trebuie să o ia de nevastă.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.