ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hannah Sampson este o tânără în vârstă de 22 de ani care are Sindromul Down și care a avut mereu un mare vis, acela de a dansa. Din cauza bolii sale, a crezut că va avea de înfruntat multe obstacole pentru a reuși dar talentul și ambiția sa au ajutat-o să-și îndeplinească visul. Acum Hannah este un exemplu demn de urmat pentru noi toți.

Totul a început când mama sa a aflat de existența unui grup de dans atât pentru persoane cu dizabilități cât și pentru persoane fără dizabilități. A anunțat-o imediat pe Hannah, care deși era încă la școală la momentul respectiv, a dorit să meargă la cursuri.

"Imediat s-a dedicat total dansului iar talentul ei a fost vizibil încă de la început", a declarat Siobhan Hayes, profesoara lui Hannah, pentru BBC.

Pe măsură ce făcea progrese, Hannah a devenit, nu numai un membru cu normă întreagă al Companiei de Dans Stopgap, dar a început, de asemenea, să predea cursuri de dans. Acum ea este una dintre puținele profesoare de dans, cu un handicap de învățare din Marea Britanie.