Pentru a se adapta ”noilor veniți”, școlile și cafenelele din Germania au șters din meniul lor carnea de porc pentru a nu "ofensa migranții musulmani", a dezvăluit un politician important.

Numărul cantinelor publice, al grădinițelor și al școlilor care au decis să nu mai servească cârnați, șuncă sau alte produse din carne de porc din motive religioase sunt într-o continuă creștere, anunță express.co.uk.

Acum membrii partidului cancelarului german Angela Merkel luptă pentru a păstra carnea de porc în meniuri, aceasta făcând parte din cultura germană.

Daniel Gunther, un reprezentant al partidului, susține că produsele din porc au fost scoase din meniurile scolilor, creșe și cantinele de pe întreg teritoriul țării.

"Protejarea minorităților, chiar și din motive religioase, nu înseamnă că majoritatea trebuie condusă de asemenea considerații", a declarat acesta, precizând că cei care nu vor să mănânce carne de porc, nu trebuie să o facă.

"Nimeni nu ar trebui să se simtă obligat să o facă (să consume porc - n.r ). Dar nici nu vrem ca majoritatea să fie nevoită să se abțină de la carnea de porc", a explicat acesta.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews