ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru a se adapta ”noilor veniți”, școlile și cafenelele din Germania au șters din meniul lor carnea de porc pentru a nu "ofensa migranții musulmani", a dezvăluit un politician important.

Numărul cantinelor publice, al grădinițelor și al școlilor care au decis să nu mai servească cârnați, șuncă sau alte produse din carne de porc din motive religioase sunt într-o continuă creștere, anunță express.co.uk.

Acum membrii partidului cancelarului german Angela Merkel luptă pentru a păstra carnea de porc în meniuri, aceasta făcând parte din cultura germană.

Daniel Gunther, un reprezentant al partidului, susține că produsele din porc au fost scoase din meniurile scolilor, creșe și cantinele de pe întreg teritoriul țării.

"Protejarea minorităților, chiar și din motive religioase, nu înseamnă că majoritatea trebuie condusă de asemenea considerații", a declarat acesta, precizând că cei care nu vor să mănânce carne de porc, nu trebuie să o facă.

"Nimeni nu ar trebui să se simtă obligat să o facă (să consume porc - n.r ). Dar nici nu vrem ca majoritatea să fie nevoită să se abțină de la carnea de porc", a explicat acesta.