ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a iscat din nou numeroase discuții după ce a făcut o declarație controversată. Omul de afaceri s-a lăudat că are o susținere atât de mare în cursa pentru Casa Albă, încât poate să stea în mijlocul New Yorkului și să tragă în oameni și tot nu va pierde voturi.

Magnatul american susține că acest lucru se datorează fanilor săi care, potrivit sondajelor, sunt cei mai loiali. Donald Trump a mai spus că a refuzat donații de milioane de dolari pentru campania sa, doar să nu fie influențabil.

”Oamenii, oamenii mei sunt atât de deștepți. Sondajele mai spun că am cei mai loiali oameni. Ați văzut asta? Aș putea sta în mijlocul Fifth Avenue să împușc pe cineva și tot nu aș pierde niciun vot. Este incredibil”, a fost reacția lui Donald Trump.

Potrivit celui mai recent sondaj făcut de Reuters, magnatul imobiliar se bucură de sprijinul a 40,6 la sută dintre votanții republicani, cu mult înaintea candidatului de pe locul 2.