ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O populară creatoare de conținut din Australia, cunoscută online sub numele de Pretty Pastel Please, a murit subit la doar 30 de ani, moartea ei fiind anunțată pe rețelele de socializare, potrivit news.com.au

Un mesaj pe pagina ei de Instagram a anunțat decesul neașteptat: „Cu inima grea trebuie să vă informăm că Alex, cunoscută de mulți drept Pretty Pastel Please, a murit. Decesul ei a fost subit, neașteptat și devastator pentru toți cei care au cunoscut-o. Este un șoc pentru noi toți, iar familia și prietenii ei au cerut protejarea confidențialității în timp ce își trăiesc durerea. Vă rugăm să le respectați dorința – ei apreciază tot sprijinul dumneavoastră, dar au nevoie de timp pentru a depăși durerea.”

Tânăra de 30 de ani era cunoscută pentru videoclipurile ei, în care își prezenta adesea animalele de companie, cumpărăturile și împărtășea sfaturi de călătorie despre Japonia.

În urmă cu aproximativ 11 luni, Alexandra a distribuit un video pe contul ei de YouTube în care a răspuns zvonurilor care confirmau că trece printr-un divorț. Ea plănuise să se mute în Tasmania împreună cu soțul ei, dar acesta a decis să rămână în Sydney, după ce ea s-a mutat înaintea lui.

În septembrie 2020, Alexandra a spus că se simțea „cu adevărat fericită pentru prima dată după mult timp”, după ce își făcuse curaj să vorbească cu un psihiatru în urmă cu doi ani despre problemele ei de sănătate mintală, spunând că a fost diagnosticată cu tulburare obsesiv-compulsivă și ADHD.

Fanii tinerei australience au inundat rețelele de socializare cu mesaje în care au spus că sunt devastați și extrem de întristați de vestea dureroasă.

„Odihnește-te în pace, Alex. A fost o bucurie să te urmărim în acești ultimi ani”, a spus o persoană.

„Există o parte din mine care încă nu crede că acest lucru este real. Probabil pentru că o urmăresc pe Alex de atât de mult timp și încă mă uit la videoclipurile ei când mă simt trist, așa că încă nu vreau să cred”, a comentat o altă persoană.

„Avea întotdeauna o energie atât de pozitivă și de însuflețită, mă liniștea și ascult deseori videoclipurile ei înainte de a dormi. M-a făcut să vreau să port haine colorate (purtam întotdeauna negru înainte), m-a ajutat în dezvoltarea stilului meu și de fiecare dată când îmi era dor de Japonia, mă uitam la videoclipurile ei. Este ciudat să mă gândesc cât de mult mi-a influențat viața, chiar dacă nu ne-am întâlnit direct. În continuare mă voi uita la videoclipurile ei și mă voi gândi la ea. Odihnește-te în pace, Alex”, a scris un alt utilizator.

„Pentru familia lui Alex, ea a fost o lumină în viețile atâtor oameni, inclusiv a mea”, a mai spus un altul.