ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Politica celor de la Facebook și Twitter de a cenzura anumite tipuri de postări nu se aplică și în cazul în care copii de 8 ani sunt folosiți pentru a promova reviste pentru homosexuali.

În schimb orice critică adusă homosexualilor pe cele două rețele de socializare este blocată de administratori.

Cel care apare în imagini este Nemis Quinn Mélançon Golden, de numai 8 ani, dar care are deja un nume de scenă: Lactatia. De la 7 ani „a început să joace rolul unui travestit exuberant” la Montreal.

Potrivit unei discuții pe care părinții copilului au avut-o cu cei de la site-ul BestKeptMontreal, aceștia susțin că „etapa cea mai importantă” a fiului lor – devenit vedetă a numeroase mass media homosexualiste canadiene – a fost când acesta a declarat că vrea să fie „o fată cu penis”, când „traversa o fază Beyonce foarte intensă”.
 
Încurajat de niște părinți inconștienți și de o lume în derivă, băiatul care dă interviuri pentru publicații si site-uri ale mișcării LGBT spune că: „Cred că toată lumea trebuie să facă ce vrea în viață. Nu contează ce cred ceilalți. Dacă vrei să fii un travestit și părinții nu vă dau voie, atunci aveți nevoie de alți părinți.