ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Denumită „Bărbatul care alăptează” și caracterizată ca un „hibrid dintre masculin și feminin”, statuia reprezintă o declarație a morții familiei naturale, anihilarea „masculinului” și „femininului” și uzurparea reproducerii umane și a creșterii copiilor de către complexul medicalo-tehnico-industrial, scrie LifeSitenews

Ne confruntăm acum cu un viitor întunecat, în care înțelepciunea acumulată a fiecărei culturi și religii cu privire la adevărul simplu, natural și evident despre dimorfismul sexualității umane este anulată de un monstru distructiv format din guverne, corporații internaționale, firme de avocatură globale, sistemul de învățământul public și privat și mass-media principală.

Nicăieri nu este simbolizată mai clar anularea complementarității sexelor și a distincției biologice dintre sexe decât printr-o statuie recent comandată, creată de artistul Aske Kreilgaard din Danemarca.

Denumită „Bărbatul care alăptează” și descrisă ca un „hibrid dintre masculin și al feminin”, ilustrează un bărbat nud, cu organe genitale expuse și sâni mari, de femeie, care alăptează un copil.

Reprezintă o declarație a morții complementarității și a familiei naturale, a anulării distincției naturale masculin-feminin și uzurparea reproducerii umane și a creșterii copiilor de către complexul medicalo-tehnico-industrial.

Statuia de 3,6 metri înălțime este un semn al capitulării, în același mod în care Casa Albă sub administrația Obama, luminată în culorile drapelului curcubeu în noaptea în care a fost emisă decizia Obergefell a Curții Supreme din SUA, a semnalat capitularea și abandonarea definiției imuabile a căsătoriei în favoarea puterilor care caută să distrugă ceea ce Dumnezeu a rânduit de la întemeierea lumii.

În doar câțiva ani, lumea occidentală a trecut de la instituționalizarea căsătoriei între indivizii „fără gen” la eliminarea totală a sexelor – întorcând, în același timp, puterile statului împotriva celor care îndrăznesc să refuze să îngenuncheze în fața transgenderismului, care se va transforma rapid în transumanism total.

În curând, nu va mai fi pusă întrebarea „Ce este o femeie?” Întrebările interzise pe care tinerii studenți și le vor pune în șoaptă unii altora vor fi:

Ce a fost o „femeie”?
Ce a fost un „bărbat”?
Ce a fost o „mamă”?
Ce a fost un „tată”?
Ce a fost un „băiat”?
Ce a fost o „fată”?
Ce a fost un „fiu”?
Ce a fost o „fiică”?
Ce a a fost „Dumnezeu”?