ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără din Rusia și-a pus viața în pericol în numele selfie-urilor și al like-urilor ce le-ar putea obține pe rețelele de socializare.

Tânăra rusoaică a luat pistolul și l-a îndreptat spre tâmplă pentru a-și face un selfie. În momentul în care a vrut să declanșeze camera, fata a apăsat, din greșeală, pe trăgaci și s-a împușcat în cap, relatează site-ul Rusia Today citat de B1.ro.

Ea a fost dusă imediat la o clinică din Moscova, dar nu se știu foarte multe detalii despre starea ei. Poliția investighează cum a ajuns pistolul pe mâinile tinerei.

Trendul selfie-urilor a ajuns să ducă la fel de fel de comportamente riscante. De la ipostaze extreme, la faptul că 17% dintre adolescenții americani își fac poze în timp ce conduc, s-ar părea că prețul autoportretelor digitale e mai mare decât cele câteva zeci de like-uri primite pe rețelele sociale.